keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Farkkutakin tuunaus

Työn suunnittelu:

Ostin Ranuan kirpparilta parilla eurolla farkkutakin ja se näytti vähän tylsältä joten päätin tuunata sitä vähän enemmän itseni näköiseksi. Suunnittelussa ei mennyt kovin pitkään ja se oli helppoa, koska mulla oli päässäni jo valmis kuva miltä työni tulisi näyttämään.

Kuvahaun tulos haulle revityt farkkutakit








Teen toiseen kyynerpäähän reikiä alekkain ja ne on semmosia ohuita ja pitkiä. Ja teen vastakkaiseen olkapäähän samanlaisia reikiä myös alekkain.

Kuvahaun tulos haulle revityt farkkutakit


Tuonne kauluksen viereen ylös kans reikiä ja taskun kohalle myös reikiä. Sitten hiomapaperilla kulutan resoreita.



Tein selkäpuolelle tollasen yhen ison reiän suunnilleen samaan kohtaan kuin kuvassakin

Tavoitteni:
Tavoitteeni oli tietenki että työni onnistuisi hyvin ja takista tulisi semmoinen jota voisin käyttää. Tavoite oli myös että saan työni valmiiksi ennen joululomaa ja se myöskin onnistui. Ajattelin myös että yritän olla kärsivällinen ja että jaksan tehä työtäni koko oppituntien ajan. Tavoittemi onnistui hyvin. Sain takista semmosen että sitä voi käyttää ja jaksoin hyvin tehä tunneilla työtäni.

Kokeilut:
Yritin ensin valkaista takkia perunajauhomössöllä jossa oli klooria mutta se ei toiminu, joten koitin valkaista raa’alla kloorilla, mutta sekään ei toiminut. ‘en loppujen lopuksi valkaissut takkia ollenkaan.
Reiät tein sillain että leikkasin kaksi suoraa vastakkain ja siitä välistä vetelin pinseteillä sinisiä lankoja pois   
       
                              


Työskentely:
Työskentely eteni hyvin ja tein rauhallisesti ja yritin tehdä huolellisesti. Reiät tein hitaasti jotten tekisi mitään virhettä ja sitte takista ei tulis rumaa.
Olkapäähän oli vaikea tehä reiät ja valkaisun kanssa turhautti, koska käytin siihen aikaa ja se onnistunut. Muuten työ oli sopivan helppo ja mukava tehdä.  


                                                                        Valmistyö


    





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti