sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Villaviltti

Työn suunnittelu:
Sain idean vilttiin varmaankin opettajalta. Hän puhui viltin teosta tai että oisko halukkaita tekijöitä. Innostuin heti.
Suunnittelu eteni ihan hyvin. Porukalla mietittiin viltin loimilankojen väriä ja määrää. Itellä ei kestänyt kauaa miettiä muita värejä siihen. Keltanen on iha mun lemppariväri, ni halusin ainaki sitä. Ja sitte laitoin oranssia. Raitojen kokoa en suunnitellut mitenkään, vaan tein ne aivan sattumanvaraisesti.
Suunnittelu ei itseasiassa ollut kovin hankalaa, kun yhdessä mietittiin kaikkea.

Tavoitteeni:
Tavoitteeni oli oppia jotain uutta ja ennen kaikkea saada se viltti valmiiksi. Se on aivan loistava muisto opistovuojesta.
Saavutin tavoitteeni olemalla ahkera. Käytin viltin tekoon kaiken vapaa-aikani.

Kokeilut:
En kokeillut muita materiaaleja kuin sitä villalankaa.
Ei ollut kauheesti eri tekniikoita mitä kokeilla, mutta olisin voinut vaihtaa sitä langan suuntaa. Tai sillee, että ne loimilangat ois menny vaikka joka toisessa raidassa erisuuntaan.

Työskentely
Työskentely eteni hyvin. Oli mukava yhdessä laittaa niitä loimia kangaspuihin. Välillä oli vähän vaikeuksia, kun tein niitä lankarullia, kun ne ei meinannu onnistua ja sitte turhautu. Mutta sitte ku pääsi tekemään ite vilttiä, ni se oli tosi mukavaa. Istuin tuntikausia kässän luokassa iltasin tekemässä vilttiä. Sai ajatukset muualle ja sai olla rauhassa kässänluokassa.
Kaikista vaikeuksista selvisi, ku oli vaan kärsivällinen ja pyysi tarvittaessa apua.


Valmis työ:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti