tiistai 30. huhtikuuta 2019

Virkattu kori

En ollut ennen virkannut yhtään ja ajattelin, että virkkaaminen on ihan tylsää. Tuli ajatus, että haluaisin oppia virkkaamaan enemmän ja niin, että ajattelutapa muuttuisi.
Halusin alkuun tehdä helpomman työn ja sitten päädyinkin ihan peruskoriin. Oisin halunnut tehdä luonnonvalkoisen, mutta ei ollut sellaista lankaa. Otin sitten valkoisen Paulina- punoskuteen ja tein siitä, virkkuukoukun koko oli 8.0mm.
Suunnittelu oli helppoa, koska en halunnut tehdä mitään vaikeaa työtä, koska työ oli ensimmäinen virkkaustyöni.
Tavoitteenani oli oppia virkkaamaan oikeasti, enkä vain sellaisia pitkiä virkattuja nauhoja. Kärsivällisyys on kasvanut todella paljon tämän työn aikana, koska tein aloituksen tai ensimmäisen kierroksen varmaan 5 kertaa uudestaan.
Luulin joka kerta, että aloitus meni väärin, mutta se olikin ollut ihan oikein.
Saavutin omasta mielestäni kaikki tavoitteeni. Olen oppinut virkkaamaan ja kärsivällisyys on ollut koetuksella suurimman osan ajasta.
Työskentely eteni suunnitellusti, olen tehnyt työtä paljon omalla ajalla, jotta saan itsenäistä työskentelyä.
Itse virkkaaminen on ollut helppoa sitten, kun sen on oppinut eikä tarvi enää ajatella mitä tekee. Vaikeinta oli varmaan päättely. Siitäkin selvittiin osaavien kavereiden avulla.
Tein työn loppuun omalla ajalla, koska tunnit ei riittänyt siihen. Lopuksi jouduin vielä purkamaan kierroksen, koska olin vahingossa tehnyt sen väärälle puolelle. Tein viimeisen kierroksen piilosilmukoita.

Tässä on valmis työni.
Työstä tuli omiin taitoihin verrattuna hyvä, vaikka parantamisenkin varaakin olisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti